S.Pellegrino Young Chef 2018

7 Belgische chefs maken kans om “S.Pellegrino Young Chef 2018” te worden!

Maar liefst zeven Belgische en drie Nederlandse chefs maken kans op een ticket richting de S.Pellegrino Young Chef wereldfinale in Milaan. Ze nemen het tegen elkaar op in de Beneluxfinale die zal plaatsvinden in Den Haag in september 2017. Tijdens deze regionale finale moeten de regionale finalisten hun ‘signature dish’ bereiden voor de jury die bestaat uit Peter Goossens (Hof van Cleve, België), David Martin (La Paix, België), Ron Blaauw (Ron Gastrobar, Nederland), Jaimie van Heije (Restaurant Jaimie van Heije, Nederland) en René Mathieu (Château de Bourglinster, Luxemburg). De jury proeft en selecteert de winnaar volgens de vijf gouden regels: ingrediënten, vaardigheden, talent, presentatie en boodschap.

S.Pellegrino Young Chef betekent een internationale zoektocht naar jong culinair talent, De chefs zijn niet ouder dan dertig en werken al minstens een jaar als chef, souschef of chef de partie in een restaurant. Ontdek hier de tien kanshebbers uit de Benelux.

De 10 Benelux chefs zijn:

  • Erikson Ivanidis — souschef bij Oak (Gent, België)
  • Tomek Mroszczak— chef bij De Ganzerik (Gent, België)
  • Sebastian Sandor — chef bij Restaurant De Pastorale (Reet, België)
  • Frederic Chastro — chef bij Sōma (Antwerpen, België)
  • Matteo Vannini — chef bij Da Mimmo (Brussel, België)
  • Antonio Malerba — souschef bij Little Tokyo (Brussel, België)
  • Loucas Mengal—souschef bij L’Eveil des Sens (Montigny-le-Tilleul, België)
  • Pasquale Carfora — chef de partie bij Gran Café Krasnapolsky (Amsterdam, Nederland)
  • Jeffrey Laarberg — souschef bij Restaurant Inter Scaldes (Kruiningen, Nederland)
  • Simukai Gozo — souschef bij Restaurant Wannee (Leeuwarden, Nederland)

Succes aan alle deelnemers!

#SPYoungChef

Last updated by at .

Leave A Comment