Concept Restaurant Awards – België

2 OKT 2012

Balls & Glory wint de Concept Restaurant Awards!

Gisteren werd in het Bijloke in Gent door een panel van specialisten gekozen voor het concept met “Ballen” van Wim Ballieu als winnaar van de Gouden Palm. Balls & Glory in Gent wist zich van de anderen te onderscheiden door een pop up concept te creëren met toekomst. De gehaktballen in zijn laagdrempelig restaurant concept zijn gevuld met ”What we Love”. Dit gaat van tomaat-mozarella tot witlof-mosterd en kervel-pancetta. Centraal staat het ambachtelijk bereiden van de hand gerolde balletjes.

De Zilveren palm werd toegekend aan het Brusselse ‘Hopdog’ verhaal. Een trendy variant van onze klassieke hotdog maar dan more healthy en creatief gebracht. Ellis Gourmet Burger met de ‘best burger in town’ kreeg de bronzen palm overhandigd van de Leadersclub België.

Proficiat aan alle winnaars en genomineerde concepten!

CONCEPT RESTAURANT AWARDS 2012!

De eerste Belgische editie van de Concept Restaurants Awards vond in oktober 2008. Twee jaar later, in 2010, won Tête Pressé uit Brugge. Ook de andere genomineerden werden uitvoerig in de “picture” gezet en kregen een enorme boost. Dankzij het grote succes organiseert Leaders Club België deze wedstrijd nu voor de derde maal. Dit op maandag 1 oktober in de Bijloke in Gent.

De zes genomineerde concepten:

Cuines 33, Be-Gusto in Cuines33

Balls & Glory

Ellis Gourmet Burger

Hopdog

Officina Clandestina 

Slagerij Dugardeyn

Gefeliciteerd aan de genomineerden en succes met de finale!

Restaurant concept vereisten: vernieuwend, trendy en creatief!
De wedstrijd staat open voor alle nieuwe Belgische restaurant-concepten die na juni 2010 van start zijn gegaan. Met een restaurant-concept wordt bedoeld dat het restaurant een duidelijke en herkenbare eigen look heeft en bovendien vernieuwend, creatief en trendy is. Niet alleen food en inrichting zijn van groot belang, maar evenzeer marketing, communicatie en een professionele- en duurzame bedrijfsvoering.
Zes finalisten
Uit alle ingeschreven concepten worden 6 finalisten gekozen. De selectie wordt uitgevoerd door tal van specialisten uit de Belgische horeca.
 
Spread the word,
Thanks
Be-Gusto
[email protected]
www.be-gusto.com
 
                                                                                    
 
Comments
One Response to “Concept Restaurant Awards – België”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] onlangs verwoordde ‘the talk of the town’. Het concept Cuines33 werd ook genomineerd voor de Concept Restaurant Awardsen op 1 Oktober weten we wie met de gouden palm mag pronken. Mijn pluim staat alvast gereserveerd! […]