S.Pellegrino Young Chef 2018

FREDERIC CHASTRO IS KLAAR VOOR DE FINALE “S.PELLEGRINO YOUNG CHEF 2018”!

Het aftellen is begonnen! Frederic Chastro en mentor Peter Goossens zijn er klaar voor. Op 13 mei wordt het serieus knallen tijdens de finale van de S.Pellegrino Young Chef competitie. S.Pellegrino Young Chef betekent een internationale zoektocht naar jong culinair talent, De chefs zijn niet ouder dan dertig en werken al minstens een jaar als chef, souschef of chef de partie in een restaurant.

Picture: JJ Deneyer – Tryptique

21 jonge chef-finalisten zijn geselecteerd uit duizenden deelnemers en na intense regionale selectie wedstrijden. Ze zullen slechts één kans hebben om met hun signatuurgerechten indruk te maken op een jury met 7 culinaire iconen.

Picture: JJ Deneyer – Tryptique

Voor een volle zaal zal de Grand Finale een van de meest uitdagende en spannende momenten van de prille carrières van deze jonge chefs zijn. De chef met de beste techniek, vastberadenheid, doorzettingsvermogen en inzicht zal als winnaar bekroond worden. De laatste aftelling tot de Grand Finale gaat van start, de 21 finalisten zijn over de hele wereld samen met hun mentorchefs hard aan het werk om hun signatuur-gerechten te perfectioneren en zo de Zeven Wijzen te imponeren. Ook het Benelux team lijkt er volledig klaar zijn!

Picture: JJ Deneyer – Tryptique

Picture: JJ Deneyer – Tryptique

Picture: JJ Deneyer – Tryptique

JURY: Virgilio Martínez, Margarita Forés, Brett Graham, Annie Féolde, Dominique Crenn, Ana Roš en Paul Pairet zullen voor de derde editie van de wedstrijd het panel van elitechefs vormen en voortaan bekend staan als de Zeven Wijzen.

Link Interview met chef Frederic Chastro

Steun zeker de Benelux kandidatuur door mee te stemmen voor de “People’s Choice Award”!

Pick your winner and vote online for your favourite S.Pellegrino Young Chef finalist to win the Fine Dining Lovers People’s Choice Award!

 

Succes Frederic,

Be-Gusto

Comments are closed.