De Langste Tafel – Antwerpen

De Langste Tafel: “nu° in het Felixpakhuis”

Pop up parties & Lange Tafel events zijn tegenwoordig een gezellige hype. Ze worden vaak gepromoot via social media en omkaderen een gecombineerd culinair & familiaal karakter.

De Langste Tafel

Deze week nodigde de Felix-familie iedereen uit om een eerste keer te komen genieten van een “Langste Tafel” event! Iedereen was van harte welkom om mee te komen aanschuiven mits vooraf even te hebben ingeschreven via: [email protected].

De Markt @ FelixPakhuis

Het concept is simpel: kom genieten, betaal enkel je drankjes aan democratische prijzen en de Felix-familie zorgt voor free fingerfood, tapetizers en vooral Fun! Voor de eerste editie koos men het Italiaans-mediterraan thema met Chef Francesco Di Candia. De muzikale caravan tunes werden verzorgd door de ‘Belgian Beer Hoppers’.

The Caravan beats

De authentieke lichtstraat van het Felixpakhuis is natuurlijk een ideale locatie om op gipsy-swing en jazz tonen, een sfeervolle avond op te luisteren. Daarbij kregen we nog de blijvende expositie van de Sergiologywerken gepresenteerd.

Sergiology @ De Lichtstraat-FelixPakhuis

Mis dus zeker één van de volgende ‘De Langste Tafel’ momenten niet!

Reserveringen: [email protected]

AGENDA/NEXT EVENTS:

11/07 Italiaanse pasta’s & zomerse salades

25/07 Local heroes: verse Groenten & Fruit van bij ons

15/08 MOEDERKESDAG: Vlaamse toppers

29/08 het Langste Ontbijt

De Langste Tafel, FelixPakhuis
Godefriduskaai 30, Antwerpen
TEl: +32 3 203 03 30
www.felixpakhuis.nu
 

Comments
One Response to “De Langste Tafel – Antwerpen”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] tafel in het bos achter het Ursulinen klooster was misschien niet de Langste Tafel, maar voor ons alvast de gezelligste van dit jaar! Vrienden van de smaak © […]