Kloonies – Antwerpen

Kloonies: “ Ontbijt-lunch-brunch en vooral Aperitivo!”

Chef: Denis Van Rompuy

Al van bij de start van de nieuwe lunch-aperitief bar Kloonies, hoorden we elke ‘koekenstad genieter’ spreken over de Kloonies gezelligheid. Kloonies dat is niet de naam van de nieuwe Nespresso bar in ’t Stad maar de trendy & hippe place to be voor een kleine lichte maaltijd of relax aperitief. We vinden Kloonies op het einde van de Kloosterstraat, vlabij het Zuid. De naam werd door uitbater Denis Van Rompuy, look a like van Georges Clooney, gekozen als verbastering tussen Kloosterstraat & Clooney.

Picture by Kloonies/facebook

Op de kaart en het krijtbord vinden we creatieve broodjes, gezonde salades, gebak, tapas & natuurlijk de aperitivo mogelijkheden. Tussen 16u en 20u kan je er samen met een aperitief genieten van tapas aan 1€. Er zijn dagelijks wisselende broodjes-salades & snacks en bij binnenkomst kwamen de verse quiches geurend uit de oven.

Het interieur is een beetje alternatief, de verschillende lagen behangpapier typeren het nostalgisch gevoel dat Kloonies weet te creëren. Kortweg typisch Antwerps! Je kan Kloonies best volgen via de Facebook pagina. Na een lunchke bij Kloonies waren onze batterijen in ieder geval opgeladen.

Salade Kip-mango-appel-amandelen

Kloonies
Kloosterstraat 183, 2000 Antwerpen
TEl: +32 3 689 21 71
http://www.facebook.com/Kloonies
Maandag & Dinsdag gesloten

Picture by Kloonies/facebook

 

Comments are closed.