Bistronomie 2017 #5

Bistronomie #5 2017: vijfde editie

Na vier succesvolle edities van de bistronomie gids was het vandaag uitkijken naar #5, een nog uitgebreidere versie van de Bistronomie gids met maar liefst 130 Bistronomische restaurants in België. Nieuw dit jaar is een lijst Hotspots in Parijs waar we ook zelf aan mochten meewerken. Bistronomie is en blijft hot. Ook in België! De nieuwe editie telt maar liefst 320 pagina’s culinair plezier en is ook dit jaar weer opgesteld in twee talen (NL/FR).Bistronomie #5 2017

De gids werd voorgesteld in LITTLE BREWERS WINTER GARDEN, in aanwezigheid van vele restaurateurs, pers en enkele gastsprekers. Een mega locatie in de voormalige fabriekshal van de stadsbrouwerij De Koninck die perfect past bij de no-nonsens filosofie van Bistronomie.Bistronomie #5 2017

No-nonsense bistro-gastronomie.

Deze 5de Bistronomie gids brengt de Belgische top van de bistronomie samen in een gebruiksvriendelijk en rock & roll boek. “Bistronomie” is een samentrekking van bistro & gastronomie en speelt volledig in op de hedendaagse wens naar ongedwongen culinair plezier. De nieuwe uitgave bundelt een uitgebreide selectie bistro’s, brasseries en complexloze restaurants in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. De teksten werden geschreven door foodies Frank Cops (Be-Gusto), Sven Van Coillie (Belgian Taste Buds) en door Gido Van Imschoot (Europees Ambassadeur van de Champagne).

Bistronomie komt geregeld in het nieuws. De eigenheid en essentie van Bistronomie is natuurlijk genietend lekker eten en dat ontging ook dit jaar de culinaire gidsen niet. Zowel Gault&Millau, Michelin en vele internationale lijsten volgen meer en meer het gegeven van topgastronomie in een no-nonsene kader. Ook dit zijn de essentiële kernwoorden bij Bistronomie.Bistronomie #5 2017

De website bistronomie.be werd recent ook volledig vernieuwd om online zoeken en reserveren nog eenvoudiger te maken.

 

Bistronomie #5 2017

De gids wordt tweetalig uitgebracht en Bistronomie 2017 is verkrijgbaar via de website en in de winkel voor 9,95 euro.

Veel leesplezier en vooral…laat het smaken,

Be-Gusto

Comments are closed.