Dinner in the Sky – Antwerpen

DINNER IN THE SKY – SEPTEMBER 2017 – ANTWERPEN

Dinner in the Sky biedt je een unieke kans om de Antwerpse fine-dining scène te ontdekken op de meest buitengewone manier. 22 gasten en 1 topchef beleven samen een onvergetelijke gastronomische ervaring hoog in de Antwerpen hemel, met een uniek uitzicht op de stad, haar omgeving en de parking. Genieten van uitzonderlijke gerechten en lekkere wijnen.

Na een wereldtournee (Sydney, Toronto, Rio, Monaco…) in het gezelschap van de grootste chefs ter wereld (Joël Robuchon, Pierre Gagnaire, Alain Passard…) neemt Dinner in the Sky de hemel in boven Antwerpen en ontvangt achter de fornuizen de beroemdste Antwerpse topchefs: Viki Geunes van ‘t Zilte, Bart De Pooter van De Pastorale, Olivier de Vinck van Kommilfoo en Wout Bru van Brasserie Bru.

Iedere dag laat één van de sterrenchefs 22 gasten (per sessie) genieten van een buitengewone lunch of van één van de 2 avondsessies.

Het evenement vindt plaats van 19 tot 23 september 2017 aan het nieuwe Havenhuis.

Voor meer info en reservaties: www.dinnerinthesky.be/antwerpen

Comments are closed.