Gaston – Gent

Gaston: “Pop-up restaurant Gaston wintert verder”

Na het succesverhaal afgelopen zomer zullen Gaston & Co weer paraat staan voor de wintereditie!

Vanaf 14 December tot 12 Januari worden de winterse gerechten geserveerd op het dak van het Galveston gebouw.

Gaston
Wiedauwkaai 52, 9000 Gent
TEl: +32 496 109 209
www.gaston-gent.be
Zondag, Maandag & Zaterdagmiddag gesloten
 
Gaston: “Pop-up restaurant Gaston zomert in een vernieuwde versie”

Afgelopen dinsdag werd de tweede zomereditie van Restaurant en pop-up bar Gaston in Gent feestelijk geopend. Na het succes van vorige zomer opende de Gents horeca duizendpoot, Eric de Wagenaere, samen met zijn team van Coeur d’artichaut catering een vernieuwde versie, Gaston 2.0.

Op het dak van het industriële Galveston gebouw aan de Wiedauwkaai werd op een ecologische manier een schitterend pop-up restaurant gebouwd. Gaston zomert hier van 4 juli tot 29 september en nadien kan je de ruimte boeken voor privé feesten. In de winter van 14 december tot 12 januari opent wintergaston opnieuw voor het groot publiek.

Dat Gaston stilaan een begrip wordt in de Pop-up scene heeft het mede te danken aan architect Kurt van “Not Before Ten”. Alweer een zeer mooi low profile en uiterst creatieve inrichting. Het dakterras werd volledig vernieuwd met een houten vloer en kruiden bakken, dagelijks vers te gebruiken door de keuken. Naast de vintage bar vinden we Gaston zijn kantoor in een oude caravan. De fluo kabouters inspireren verder het prachtige zicht over Gent. Binnen werd het restaurant afgescheiden van de bar door middel van een grote muur van oude recyclage deuren. De toog werd opgefleurd met duizenden bier kroonkurkjes. De piano en Bombay kaarsen zorgen voor de nodige gezelligheid.

Restaurant Gaston

Fluo kabouter greets Gent

Bar Gaston

Op de kaart staan onder andere huisgemaakte garnaalkroketjes, rundscarpaccio, steak tartare, varkenswangetjes en slibtongetjes. Mooie bistro gerechten aangevuld met veggie keuzes zoals Vol au veggie en de veggie burger.

Een succesverhaal verzekerd zowel bij sunshine als regen!

Gaston
Wiedauwkaai 52, 9000 Gent
TEl: +32 496 109 209
www.gaston-gent.be
Maandag gesloten, weekend geen lunch
Pop-up van 4 juli tot 29 september & wintergaston van 14 december tot 12 januari
 

Menu HG

 

Comments
One Response to “Gaston – Gent”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] dakrestaurants met een ver uitzicht. Gent kende al het succesverhaal van pop-up restaurant  ‘Gaston’ en krijgt er met restaurant ‘-M- with a view zo’n tweede zaak bij. Dit nieuwe concept bereik […]