L’Air du Temps meets Likoké

L’ Air du Temps vs Likoké

Wanneer twee van je favoriete chefs het geniale idee hebben een 4-hands diner te organiseren dan twijfel je geen moment. Piet Huysentruyt en het voltallige Likoké team op bezoek bij het L’Air du Temps van Sang-Hoon Degeimbre. Dat is vuurwerk gegarandeerd.

© Anthony Florio

© Anthony Florio

De kookstijl van beide chefs is nochtans redelijk verschillend maar de symbiose tussen beide chefs was meteen merkbaar. Ze delen dan ook beide hun passie voor de natuur, voor het product, de terroir en worden constant geprikkeld om op zoek te gaan naar nieuwe combinaties. De out of the box gedachte waar Piet twintig jaar geleden trouwens mee bekend werd (Zie PH9715). Ook tijdens deze 4-hands avond gingen ze sparren en kozen ze enkele ingrediënten voor elkaar uit om creatief mee om te springen.

© Anthony Florio

© Anthony Florio

In volle euforie en synergie creëerden ze ook een gezamenlijk gerecht zoals u in onderstaand filmpje kan zien (ongecensureerd). Een stukje filet van ree werd gecombineerd met een crème van zoete aardappel, varkenspoot, chips van sjalot, gepofte aardpeer met een puree van aardpeer en haring en groen van raap. Het geheel werd afgewerkt met een intense jus van ree en vel van haring.

Wil je deze twee ‘champions’ trouwens ook een keer samen aan het werk zien dan kan je nog reserveren voor de 4-hands lunch op dinsdag 15 maart aanstaande in Les Vans bij Likoké. Reserveren bij Likoké!

De quatre mains events bij L’Air du Temps zijn trouwens onevenaarbaar. Telkens slagen Sang-Hoon en team erin om een fantastische experience te creëren en grote chefs naar ons land te halen.

Meer info over L’Air du Temps

Meer info over Likoké

Met dank aan Anthony Florio voor de fantastische foto reportage!

Enjoy & smakelijk,

Be-Gusto

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

© Anthony Florio

Comments are closed.