Symbiose Natural tableware by The Jane Antwerp
Restaurant The Jane Antwerpen en Natural Tableware lanceren Symbiose!
De producten van Natural Tableware kennen we reeds van op Antwerpen Proeft en vielen toen reeds op met een fris design en door zijn hoogwaardige kwaliteit. Disposables van een next level; stijlvol en vervaardigt vanuit groene (rest)-grondstoffen. Met de nieuwe lijn die werd ontworpen via een samenwerking met restaurant The Jane en designer Yaara Landau Katz van ONE&MANY uit Tel Aviv, gaan ze nog een niveau hoger!
‘Symbiose’ is de naam van de nieuwste lijn composteerbare disposables van Natural Tableware die tot stand kwam in samenwerking met restaurant The Jane van Nick Bril en Sergio Herman. Yaara Landau Katz van ONE&MANY uit Tel Aviv tekende voor het design.
Thomas Kascha directeur van Natural Tableware was verguld met de grote opkomst in de Upper Room Bar van The Jane. Sergio Herman, Nick Bril en team zorgden voor de fantastische gerechten waaronder klassiekers als de Vissoep “Oud Sluis”. Symbiose is vervaardigd van suikerrietpulp en bestaat uit 3 kommen en een bordje. De namen spreken voor zich; Bite, Starter, Top / Side en Main. Nick Bril vertelt dat voor deze formaten is gekozen om aan alle gastronomische eisen te voldoen.
Voor Yaara Landau Katz was het de eerste keer dat zij een lijn ontwierp die niet van porselein of keramiek is maar ze is aangenaam verrast want Symbiose moet niet onderdoen qua uitstraling voor deze klassiekere grondstoffen. In de huidige trend van Streetfood, foodtrucks, gastronomische festivals en Take Away voldoet Symbiose volledig aan de groeiende vraag naar groene doch mooie subtiele disposables.
Symbiose zal vanaf midden januari 2017 in de schappen liggen in verpakkingen van 20 en 50 stuks. Onder andere bij ‘Metro’, ‘Horeca Totaal’ en ‘Ava’. Later zal ook nog een speciale consumentenverpakking volgen.
Geniet alvast mee van de ruime mogelijkheden en een schitterende lunch in de Upper Room Bar van restaurant The Jane. Vooral bij de koude gerechten een perfecte ‘symbiose’ zou ik zeggen.
Cocktail met bloedsinaasappel, cava en Szechuan peper
Crème van kippenlever, bloedworst en crystal bread
Zeeuwse oester, jalapeno, yuzu en kalamansi
Maigre met koriander, sesam en shiso
Zeeuwse mosselen met vadouvan, selder en prei
Vissoep ‘Oud Sluis’ met dorade en garnaaltjes
Gerookte aardappel, bloemkool en mimolette
Pluma Iberico, macadamianoot en open ravioli
Be-Gusto,
Natural Tableware
Contact: +31(0)202050703 www.naturaltableware.com
Caroline Burman: [email protected]
Thomas Kascha: [email protected]
The Jane
Contact: +32(0)38084465
Merita Fakiera: [email protected]