Symbiose Natural tableware by The Jane Antwerp

Restaurant The Jane Antwerpen en Natural Tableware lanceren Symbiose!

De producten van Natural Tableware kennen we reeds van op Antwerpen Proeft en vielen toen reeds op met een fris design en door zijn hoogwaardige kwaliteit. Disposables van een next level; stijlvol en vervaardigt vanuit groene (rest)-grondstoffen. Met de nieuwe lijn die werd ontworpen via een samenwerking met restaurant The Jane en designer Yaara Landau Katz van ONE&MANY uit Tel Aviv, gaan ze nog een niveau hoger!

‘Symbiose’ is de naam van de nieuwste lijn composteerbare disposables van Natural Tableware die tot stand kwam in samenwerking met restaurant The Jane van Nick Bril en Sergio Herman. Yaara Landau Katz van ONE&MANY uit Tel Aviv tekende voor het design.Symbiose Natural tableware The Jane

Thomas Kascha directeur van Natural Tableware was verguld met de grote opkomst in de Upper Room Bar van The Jane. Sergio Herman, Nick Bril en team zorgden voor de fantastische gerechten waaronder klassiekers als de Vissoep “Oud Sluis”. Symbiose is vervaardigd van suikerrietpulp en bestaat uit 3 kommen en een bordje. De namen spreken voor zich; Bite, Starter, Top / Side en Main. Nick Bril vertelt dat voor deze formaten is gekozen om aan alle gastronomische eisen te voldoen.Symbiose Natural tableware The Jane Symbiose Natural tableware The Jane

Voor Yaara Landau Katz was het de eerste keer dat zij een lijn ontwierp die niet van porselein of keramiek is maar ze is aangenaam verrast want Symbiose moet niet onderdoen qua uitstraling voor deze klassiekere grondstoffen. In de huidige trend van Streetfood, foodtrucks, gastronomische festivals en Take Away voldoet Symbiose volledig aan de groeiende vraag naar groene doch mooie subtiele disposables.Symbiose Natural tableware The Jane

Symbiose zal vanaf midden januari 2017 in de schappen liggen in verpakkingen van 20 en 50 stuks. Onder andere bij ‘Metro’, ‘Horeca Totaal’ en ‘Ava’. Later zal ook nog een speciale consumentenverpakking volgen.

Geniet alvast mee van de ruime mogelijkheden en een schitterende lunch in de Upper Room Bar van restaurant The Jane. Vooral bij de koude gerechten een perfecte ‘symbiose’ zou ik zeggen.

Cocktail met bloedsinaasappel, cava en Szechuan peper

Crème van kippenlever, bloedworst en crystal breadSymbiose Natural tableware The Jane

Zeeuwse oester, jalapeno, yuzu en kalamansiSymbiose Natural tableware The Jane

Maigre met koriander, sesam en shiso31008489562_6c8909f99e_z Symbiose Natural tableware The Jane

Zeeuwse mosselen met vadouvan, selder en preiSymbiose Natural tableware The Jane

Vissoep ‘Oud Sluis’ met dorade en garnaaltjesSymbiose Natural tableware The Jane

Gerookte aardappel, bloemkool en mimoletteSymbiose Natural tableware The Jane

Pluma Iberico, macadamianoot en open ravioliSymbiose Natural tableware The Jane

Appel, peperkoek en saffraanSymbiose Natural tableware The Jane

Be-Gusto,

 

www.disposables.bio

Natural Tableware

Contact: +31(0)202050703 www.naturaltableware.com

Caroline Burman: [email protected]

Thomas Kascha: [email protected]

The Jane

Contact: +32(0)38084465

Merita Fakiera: [email protected]

Comments are closed.