Kommilfoo: PITTIG Restaurant van het jaar
Kommilfoo: “PITTIG! Restaurant van het jaar”
Chef: Olivier de Vinck de Winnezeele
Vorige week werd Restaurant Kommilfoo van Olivier de Vinck verkozen door ‘PITTIG’ Magazine tot restaurant van het jaar voor de provincie Antwerpen. Een terechte keuze volgens ons en oververdiende titel. Na het behalen van zijn eerste ster vorig jaar gaat het Olivier van restaurant ‘Kommilfoo’ duidelijk voor de wind. Zijn keuken evolueerde de laatste jaren dan ook enorm en de gerechten van Olivier hebben aan smaak en homogeniteit gewonnen, complexer en intenser dan ooit tevoren.
Restaurant Kommilfoo is gelegen aan de gedempte Zuiderdokken in een schitterend gerestaureerd pakhuis. Vorig jaar werd het interieur grondig aangepast en de verbouwing door interieurarchitect Martine Geusens zorgde voor een moderne stijlvolle inrichting met beige en grijsbruine tinten.
Elk jaar is Olivier ook één van de drijvende krachten van het spektakel ‘Antwerp Diner‘!
Een terechte keuze van Pittig Magazine!
Proficiat Olivier, Inger en Co!
Kommilfoo in Pittig Magazine: ‘link’
Kommilfoo bij Be-Gusto: ‘link’
Verder waren er nog de titels voor:
Ontdekking van het jaar Antwerpen: ‘Cuichine’
Smaakmaker van het jaar Antwerpen: ‘Vina Clara’
Comments
One Response to “Kommilfoo: PITTIG Restaurant van het jaar”Trackbacks
Check out what others are saying...[…] restaurant Horta, Wouter Keersmaekers van restaurant De Schone Van Boskoop, Olivier de Vinck van restaurant Kommilfoo, Gerard Spuesens van Hilton Antwerp, Alain Smet van Radisson Blu Astrid, Ron Diephout van […]